خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
خانه » اخبار موسیقی » پخش موسیقی سلام فرمانده در بین الحرمین
پخش موسیقی سلام فرمانده در بین الحرمین

پخش موسیقی سلام فرمانده در بین الحرمین

سلام فرمانده یکی از آهنگ هایی است که در چند ماه اخیر در هر مکانی شنیده می شود، از حیاط مدارس گرفته تا ورزشگاه آزادی. این آهنگ در مقام امام زمان (عج) خوانده شده است و در آن به شخصیت های بزرگ ایرانی و اسلامی مانند حضرت آیت الله خامنه ای، سردار قاسم سلیمانی و … اشاره شده است.

اما جدیدترین خبرها حاکی از آن است که این آهنگ پا را از مرز فراتر گذاشته و در سایر کشورهای اسلامی مانند افغانستان، پاکستان و … هم اجر اشده است. اما شاید زیباترین اجرای این آهنک در کربلای معلی و در بین الحرمین باشد …

این سرود با حضور خوانندگانی از کشورهای مختلف برگزار شد. در بین این خوانندگان، کودکان و نوجوانان ایرانی، عراقی و بحرینی حضور داشتند و به زیباترین شکل ممکن این سرود را اجرا نمودند. قابل ذکر است که این اقدام با ابتگار نیروهای حشدالشعبی صورت گرفته است.

بدین تریتیب کودکان و نوجوانان در مکان بین الحرمین با حضرت صاحب الزمان تجدید پیمان کردند.

اجرای نسخه عربی سلام فرمانده در بین‌الحرمین

 پس از اجرای سرود سلام فرمانده به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی در کشورهای مختلف، این بار سرود «سلام فرمانده» به شکلی متفاوت از سایر برنامه‌ها، در کربلا با شور خاصی توسط زائران حرم امام حسین علیه‌السلام هم‌خوانی شد.

در این مراسم که به همت نیروهای حشدالشعبی برگزار شد، ابوذر روحی، خواننده سلام فرمانده از ایران، محمد غنوم از بحرین، کرار الکربلایی از کربلا، حجازی از لبنان و اشرف تمیمی از بصره با حضور در بین‌الحرمین، سرود سلام فرمانده را به زبان فارسی و عربی خواندند.

جمعی از کودکان و نوجوانان نیز با در دست داشتن پرچم‌های حشدالشعبی و پرچم کشورهای ایران، عراق و بحرین، سلام یا مهدی سر دادند و با مهدی موعود (عج) تجدید پیمان کردند.

برخی هم پرچم‌هایی مزین به نام حضرت مهدی (عج) در دست داشتند و همراه با خواندن سرود سلام فرمانده به سوی حرم حضرت امام حسین علیه‌السلام سلام می‌دادند. البته در این گردهمایی، تصاویری از شهدای مقاومت به ویژه شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نیز دیده می‌شد.

این نخستین بار است که خوانندگان سلام فرمانده به زبان فارسی و عربی در یک جمع حضور یافته و این اثر بین‌المللی را اجرا می‌کنند.

سلام فرمانده سرود رسمی مدارس می‌شود؟!

یوسف نوری  وزیر آموزش و پرورش در آیین تدفین دو شهید گمنام دانش آموز که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با بیان اینکه باید بتوانیم پیوند بین شهدا و دانش آموزانی که آینده ساز ایران اسلامی هستند را برقرار کنیم، اظهار کرد: تدفین شهدای گمنام دانش آموزی در اردوگاه شهید باهنر تهران در همین راستا صورت گرفته است و این کار به ترویج فرهنگ اسلامی و تقویت هویت ملی منجر می شود.

وی تصریح کرد: اردوگاه شهید باهنر تهران جزء برترین و چهارمین اردوگاه بزرگ کشوری است و با توجه به قدمت آن، ضرورت داشت تا تدفین شهدای دانش آموزی زودتر از این تاریخ در این اردوگاه انجام شود. مطمئنم مزار این شهیدان، زیارتگاه معلمان و دانش آموزان خواهد شد و آثار تربیتی این تدفین بیشتر از همه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی که انجام می‌دهیم، خواهد بود.

 وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا سرود سلام فرمانده می‌تواند به عنوان سرود صبحگاهی مدارس انتخاب شود، اظهارکرد: سرود سلام فرمانده در قالبی زیبا با محتوای عمیق و موضوع امام عصر عجل الله و برای گروه مخاطب کودک و نوجوان ساخته شده است که این مخاطبان آینده‌سازان کشور هستند و این سرود توانست با مخاطبانش ارتباط برقرار نمایند. مشاهده کردیم که مدارس از این سرود استقبال می‌کنند و امیدواریم سرودهایی از قبیل سلام فرمانده در مدارس و در راستای تحکیم مبانی و تقویت ساحت‌های اخلاقی اجتماعی و سیاسی اعتقادی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

شوق و اشتیاق مردم به امام زمان باعث رسیدن سرود سلام فرمانده به این جایگاه شد

حجت الاسلام مهدی حسین آبادی، معاون فرهنگی مسجد جمکران، با اشاره به اینکه بعد از ضبط سرود سلام فرمانده در مسجد مقدس جمکران توسط گروه فرهنگی ماح و جبهه فرهنگی انقلاب و انتشار آن، اقبال ویژه ای از سوی مردم به ویژه کودکان و نوجوانان نسبت به این کلیپ شد، اظهار کرد: پس از آن شاهد بودیم در دل خانواده ها و سپس توسط گروه های مختلف مردمی در سراسر کشور و حتی خارج از کشور این سرود بازخوانی و حماسه ای ایجاد شد.

وی ادامه داد: ارادت مردم به حضرت ولی عصر(عج) باعث شد اجتماعات عظیمی در شهرهای اصفهان، مشهد، تهران، یزد و دیگر تقاط کشور شکل بگیرد و در این مدت مردم بارها به مسجد مقدس جمکران مراجعه کرده و درخواست داشتند که این سرود به صورت عمومی در این مکان مقدس اجرا شود.

چه کسانی همه تلاش خود را برای تضعیف سرود سلام فرمانده به کار بستند؟!

اولین اقدام آن‌ها برای فشل کردن انعکاس این سرود سفارشی خواندن آن و ارتباط دادن کلمه «فرمانده» به رهبر انقلاب بود که خیلی زود مورد تمسخر و استهزای بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی گردید.

بی‌بی‌سی فارسی هم که از ابتدا خط تخریب این سرود را پیش گرفته بود وقتی با واکنش گسترده مثبت به آن در دیگر کشورها مواجه شد تا جایی که یکی از کارشناسانش گفته بود: «نقدی به سرود «سلام فرمانده» هست که گفته می‌شود مناسب کودکان نیست، ولی باید گفت در همه جای دنیا و همیشه این ســرودها در جاهای مختلف در مواقع حساس برای کودکان هم ساخته می‌شود.»

هرچند برخی نیز سعی کردند با غیر ایرانی خواندن آن زمینه جبهه‌گیری گروه‌های پان‌ایرانیست را مقابل آن فراهم کنند، اما این تلاش هم ناکام ماند.

اقدام سخیف دیگری که در مقابل این سرود انجام گرفت انتشار فیلم سرودخوانی دختربچه‌های عراقی در شهر کربلا و در مراسم جشن تکلیف شان بود که سعی داشتند بگویند سرود «سلام فرمانده» کپی از آن است و تولیدی نیست! در حالی که شعری که این بچه‌ها می‌خواندند هیچ تناسب آهنگی و محتوایی با سلام فرمانده نداشت.

افتخار تسری و انتشار بین المللی سرود «سلام فرمانده» آن قدر شگفت انگیز و سریع بوده که هنوز تحلیل دقیق و پژوهش جامعی درباره علل و دلایل این پراکندگی جغرافیایی کم نظیر و حتی بی نظیری که تا پیش از آن برای هیچ آهنگ یا ملودی با محتوا، جهت‌گیری و نتایجی که مستقیماً به باورهای دینی و مذهبی پرداخته باشد اتفاق نیفتاده، از سوی اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌های اجتماعی و رسانه‌ای منتشر نشده است.

قطعاً نه فقط کشورما بلکه هیچ کشور دیگری توان وایرال بین المللی یک ملودی یا آهنگ و انتشار جهانی منبعث از انگیزه‌های شخصی و مبتنی بر اقدامات خودجوش افراد در کشورهای متنوع جهان را مانند سرود «سلام فرمانده» که بدون هیچ‌گونه هماهنگی و ارکستراسیون قبلی و هدف‌گذاری شده همه گیر شود، نداشته و ندارد.

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است